Ännu hinner du anmäla dig!

Det finns fortfarande plats på många av höstterminens kurser och föreläsningar. Vecka 35 (29.8-4.9) börjar bl.a. kursen i vävning och kören Upptempo. Vecka 36 kör kurserna i gång på allvar. Lediga platser finns bl.a. på många yogakurser, språkkurser i tyska, ukrainska, grekiska, franska, danska, engelska, spanska, latin m.m., samt på de flesta kurser i gymnastik. Också på kursen i ekologisk ekonomi, skärgårdsnavigation, qigong, oljemålning och blomsterbinderiworkshopen 8.9 finns det ännu plats. Även kurserna med individuell undervisning i trumspel och fiolspel tar emot fler deltagare.

Anmälningstiden går i regel ut tidigast en vecka före planerad kursstart; exakt datum anges vid respektive kurs. Anmäl dig via länkarna ovan eller besök kansliet vid Kaskisgatan! Hela höstens kursutbud hittar du här: https://uusi.opistopalvelut.fi/abo/sv/.