Röda Korset: Öka din kristålighet – avgiftsfri distansföreläsning måndag 25.4 kl. 18-19.30

Gemenskap och hjälpvilja är temat för föreläsningen på måndag 25.4 kl. 18.00-19.30. Annalena Sjöblom och Linda Pyy från Röda Korset i Åboland redogör för resiliens och beredskap och för hur vi alla kan öka vår egen kristålighet och hjälpa andra som är i behov av hjälp.

Genom att bygga upp din egen beredskap är du med och skapar kriståliga samhällen som bättre klarar av att hantera störningssituationer och som snabbare återhämtar sig efter kriser hemma, i grannskapet och i samhället i stort.

Föreläsningen ges på distans och arrangeras i samarbete mellan Röda Korset, Åbo svenska arbetarinstitut, Kimitoöns vuxeninstitut och Skärgårdens Kombi. Deltagandet är avgiftsfritt men kräver normal förhandsanmälning via Arbis. De förhandsanmälda får på föreläsningsdagen per mejl teamslänken till föreläsningen via den mejladress man uppgett vid anmälningen. Anmäl dig i den elektroniska kursportalen senast 24.4.

Foto: Thomas Broumand/FRK