Möbeltapetseringen full på 14 sekunder

Möbeltapetseringen är i år igen den kurs som snabbast blev fullsatt då Arbis öppnade anmälningsmöjligheten (11.8.2021) till höstens kurser och föreläsningar.  Den längre kursen i möbeltapetsering blev full på 15 sekunder, medan veckoslutskursen på bara 14 sekunder. Det betyder att det senaste rekordet från 2016 slogs med 2 sekunder!

Bland de övriga kurserna som snabbt sålde slut på onsdagskvällen 11.8 finns vegetarisk matlagning, yin- och vinyasayoga, träslöjd, Nia och gymnastik för damer. Kl. 20 låg antalet anmälda på ca 600.

Överlag ökade antalet anmälningar under de två första timmarna med närmare 15 % jämfört med hösten förra året. P.g.a. coronaläget är den totala anmälningssiffran under de första timmarna fortfarande drygt 10 % mindre än före coronan d.v.s. hösten 2019.

Anmälningstiden till höstens kurser och föreläsningar pågår i regel till en vecka före kursstart. De sista kurserna börjar i december. Det lönar sig också att anmäla sig till en reservplats om kursen är fullsatt eftersom situationen hela tiden lever.