Anmäl dig till vårens kurser/föreläsningar fr.o.m. 10.12.2020 kl. 18.00

ARBIS: MISSA INTE VÅRENS KURSER!

 

Anmälningstiden till vårens kurser och föreläsningar på Arbis börjar kl. 18.00 på torsdag 10.12. Då öppnas anmälningssystemet via nätet här på den här adressen www.aboarbis.fi under Kurser/Anmälningar. P.g.a. coronasituationen i Åboregionen går det denna gång undantagsvis inte att anmäla sig på kansliet. En stor del av vårens kurser börjar under veckorna 2 och 3 i januari.  Men många kurser startar betydligt senare under våren och den sista så sent som 16 juni.

 

Arbis har också under våren anpassat verksamheten för att möta den då rådande coronasituationen. Det betyder att de största grupperna är betydligt mindre än normalt, flera kurser arrangeras utomhus och fakturorna för kurserna sänds undantagsvis ut först i slutet av kurserna. Enligt nuvarande planer återgår Arbis till närundervisning i januari, men vid behov kan flera kurser ges på distans.

 

Vårens studieprogram finns och här på www.aboarbis.fi och fr.o.m. onsdag 9.12 kan man hämta en pappersversion av studieprogrammet vid Arbis ytterdörr vid Kaskisgatan 5 och bl.a. på Luckan.  Programmet distribueras också via flera av stadens svenska skolor och via stadens enheter för småbarnspedagogik.