AFTONKONSERT I SVENSKA VECKAN PÅ ARBIS, fredag 9.11 kl. 18.00

Arbis sång- och musikkursers gemensamma, traditionella Aftonkonsert i Svenska veckan ljuder igen på fredag 9.11 kl. 18.00 i  Festsalen i institutens hus vid Kaskisgatan 5.  Konserten avslutar Arbis specialprogram under Svenska veckan. Ingen förhandsanmälan krävs och konserten är avgiftsfri. Kaffe med Svenska veckanbakelse kan köpas i Café Dominic för 5 €  under pausen.

Konsertprogrammet utlovar en verkligt mångsidig konsert.  De tre Arbiskörerna Cantralla, Upptempo och MiAÅ (Män i arbetsför ålder) medverkar.  Likaså blåsmusikensemblen Blåslaget. Också Arbis fiolspelare, folksångare och en av solosångarna ger smakprov på sitt kunnande.  För det musikaliska ansvarar Arbislärarna Marianne Maans, Sam Fröjdö, Mikko Lagerspetz, Anneliina Koskinen, Jasmine Nedergård och Andreas Nordström. Konferencier är rektor Sixten Westerby.

Kommentarer inaktiverade för AFTONKONSERT I SVENSKA VECKAN PÅ ARBIS, fredag 9.11 kl. 18.00

Filed under Yleinen

Comments are closed.