Spelberoende i fokus på Arbis föreläsning 25.9

Fredrik Nygård (41) har levt ett liv med grovt spelmissbruk. Han har lurat till sig 2,5 milj. euro av kreditinstitut, företag och ett 500-tal privatpersoner. Han har besökt spelmeckat Las Vegas 31 gånger och sett vad spelvärlden kan erbjuda av himmel och helvete. Han har pendlat mellan femstjärniga lyxhotell och ett liv på gatan och svävat mellan ångest och självmordsförsök. I dag reser Vasabon Nygård runt i Norden och berättar om hur ett spelmissbruk kan förstöra en människas liv och ödelägga relationerna till både familj och vänner och samtidigt bränna broarna till utbildning och karriär. Han vill att vi ska upptäcka missbruk i tid så att ingen annan ska behöva sjunka lika djupt i det mest tillgängliga missbrukarträsket. Antalet spelande kvinnor i den övre medelåldern är en ny grupp som växer oroväckande mycket, men åldersgruppen 13-20 år är fortfarande den största riskgruppen. Därför erbjuder Katedralskolan sina elever att gratis delta i föreläsningen om de anmäler sig inom utsatt tid via skolans kansli.

Anmäl dig till föreläsningen via denna länk senast 24.9! Anmälningen kostar mer vid dörren.

Kommentarer inaktiverade för Spelberoende i fokus på Arbis föreläsning 25.9

Filed under Yleinen

Comments are closed.