VANDRA TILL FÅGELSÅNG I SOMMARNATTEN 8.6 kl. 22-02

Arbis sista kurs för säsongen hålls natten mellan fredag och lördag 8-9.6. Kl. 22-02  är det då en fågelvandring i försommarnatten som gäller tillsammans med Arbis populära fågelguide Hans G. Hästbacka.  Fokus ligger på nattsångarna. Gruppen rör sig till fots ca 4 h och artbestämmer fåglar, lyssnar på sången och lär sig mera om utbredning, levnadsvanor och häckningsbiotoper. Ta på dig varma ytterkläder och bekväma skor. En handkikare, en  fågelbok och gärna också en termos och ett sittunderlag kan vara bra ha. Exkursionen hålls natten mot lördag så att man lugnt ska kunna vandra in på småtimmarna eftersom lördagen för många är en ledig dag.  Läraren meddelar de anmälda den exakta startpunkten för nattexkursionen.  Anmäl dig via www.aboarbis.fi senast på torsdag 7.6.

Kommentarer inaktiverade för VANDRA TILL FÅGELSÅNG I SOMMARNATTEN 8.6 kl. 22-02

Filed under Yleinen

Comments are closed.