LÄS ARBIS NYA STUDIEPROGRAM

Arbis studieprogram för höstsäsongen finns att läsas om  Du klickar på länken ”Kurser/Anmälningar”.

Pappersversionen av studieprogrammet kommer från tryckeriet i Tallinn i augusti och delas då ut bl.a. på Arbis, Luckan och i  Åboskolorna. Anmälningstiden till höstens kurser och föreläsningar börjar tisdag 22.8 kl. 19.00.  Anmäl dig på webben här eller kom till vårt kansli vid Kaskisgatan 5 då det är dags.

Den som kontaktar oss i höst kommer att möta en ny vikarierande planerare.  PK Kai Alajoki tillträder sitt deltidsvikariat 14.8 samtidigt som PM Henrik Forsblom fortsätter att sköta den andra halvan av Arbis planerarvikariat under höstsäsongen.

Vår ordinarie personal är textilläraren Anja Lindqvist och rektor Sixten Westerby.

Arbis kansli är öppet igen 14.8.

 

Vi alla på Arbis önskar Dig en skön sommar 2017!

 

 

 

Kommentarer inaktiverade för LÄS ARBIS NYA STUDIEPROGRAM

Filed under Yleinen

Comments are closed.