VECKOSLUTSKURS: BYGG HOLKAR OCKSÅ FÖR UDDA FÅGLAR 11-12.2!

 Villl du ha nya fågelholksgäster i sommar? Bygg en holk åt trädkryparen, göken eller ugglan.  Eller åt vanliga skogs- eller sjöfåglar.

Vår veckoslutskurs på Arbis börjar på lördag 11.2 kl. 10.00 med en 45 min teoriintroduktion av fågelguiden Hans Hästbacka. Hästbacka visar också inspirerande bilder på hur en holk för mer udda fåglar kan se ut. Själva holkbygget leds av Arbis slöjdlärare Henrik Malmström, som skaffar allt material.  Materialkostnaderna 20 € betalas på förhand. Närmare information direkt till de anmäla.

Tag gärna ett barn med dig! Både vuxna och barn ska anmäla sig separat och betala varsin kursavgift, men barn i sällskap  med en äldre betalar däremot ingen egen materialavgift. Veckoslutskursen hålls på lördag 11.2 kl. 10.00-15.00 och fortsätter på söndag 12.2 kl. 10.00-13.00.  Platsen är S:t Olofsskolans slöjdsal.  Anmälningar senast 2.2 via www.aboarbis.fi eller på Arbis, Kaskisgatan 5.

Kommentarer inaktiverade för VECKOSLUTSKURS: BYGG HOLKAR OCKSÅ FÖR UDDA FÅGLAR 11-12.2!

Filed under Yleinen

Comments are closed.