Ravintolapäivä Luolavuoren koulussa

Alkutalvesta toteutimme kahden päivän yhteistyöprojektin Luolavuoren koulun opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Ravintolapäivä -projektia alettiin alustavasti suunnitella jo keväällä 2014. Suuri päivä koitti tammikuun lopussa 2015.

Luolavuoren koulun opiskelijatiimi hoiti taltioinnin ja editoinnin. Ohessa linkki päivän kohokohtiin: Ravintolapäivä

 

Juhlaleivonnaisia

image image image

 

Joululomalta on palattu ja opiskelut saatu taas käyntiin.

Keskustelimme siitä, että opinnot ovat nyt puolessa välissä.

 

 

Juhlaleivonnaisten -kurssilla syntyi kuvien mukaisia kakkuja.

 

 

 

 

Pöllökakku syntyi englanninkielisen ohjeen avulla.

Vieraita iPad-treffien merkeissä

image

Ammattivalmennuksen väki piristi vierailullaan harmaata marraskuista päiväämme. Tarjolla oli glögiä ja pientä purtavaa. Kokemuksia vaihdettiin iPadien käytöstä ja erilaisista ohjelmista. Opiskelijani pääsivät esittelemään padeille tallennettuja ammatillisia kuvia.

 

 

Syysloman jälkeistä elämää

Kolmen viikon työssäoppimisjakson ja syysloman jälkeen opiskelijat palasivat taas Aninkaisiin. Vaihdoimme kuulumisia ja opiskelijat kertoivat kokemuksistaan työssäoppimisjaksolta. Päiväkirjan kirjoittaminen iPadin kanssa oli sujunut hyvin.

Petri Ilmonen oppimateriaalikeskus Opikkeesta kävi tutustumassa meidän toimintaamme iPadien kanssa. Opiskelijat esittelivät opintojen aikana kerättyjä valokuvia ja työssäoppimispäiväkirjaa.

Myös englanninopettajalta tuli ilahduttavaa viestiä;  Quizlet-työkalulla tehdyt harjoitukset onnistuvat iPadin kanssa ja opiskelijat ovat niistä innostuneita.