Van Der Steen, Hanna : Ennustus

Kirja kertoo prinsessakaksosista Armadasta ja Elenasta, jotka on erotettu heti syntymänsä jälkeen. Elena viedään asumaan Suomeen ja Armada jää asumaan heidän kotimaahansa fantasiamaahan, Tähtivaltakuntaan. Heidät erotettiin ennustuksen vuoksi. Mikäli tytöt viettäisivä 13-vuotis syntymäpäivänsä Tähtilinnassa, ennustuksen mukaan koko maata ja sen asukkaita kohtaa hirveä loppu. Tyttöjen ei kuuluisi tietää toisistaan ennen kuin 13-vuotis syntymäpäivä on ohi. Vasta sen jälkeen Elena tuotaisiin takaisin Tähtivaltakuntaan, ettei ennustus toteutuisi. Armada kuitenkin sai selville että hänellä on kaksoissisar. Kun Armadan vanhemmat kuningatar Eleonora ja kuningas Frederik lähtevät matkalle, Armada otta vallan käsiinsä. Hän haluaa että hovinoita taikoo Elenan heti takaisin Tähtivaltakuntaan, ja hovinoidan on toteltava käskyä. Niinpä hovinoita taikoo Elenan tähtivaltakuntaan juuri ennen heidän 13-vuotis syntymäpäiväänsä. Ensin kaikki vaikuttaa hyvältä, mutta kun syntymäpäivä koittaa, ilkeä lohikäärme Halldora pääsee vapaaksi…

Pidin kirjasta todella paljon!!! Se oli todella hyvä. Arvosana 5/5.

Suosittelen niille, jotka pitävät fantasikirjoista ja jännittävistä kirjoista.

Kirja löytyy kaupungin kirjastossa, ja se kuuluu kirjasarjaan. Kirja on kirjasarjan ensimmäinen osa.

Yksi vastaus artikkeliin ”Van Der Steen, Hanna : Ennustus

Vastaa